Fika och liten gnutta shopping

Idag var det fika-dejt på stan. Alex, min och Ie’s chef tyckte det var dags att ses och uppdatera sig om oss föräldralediga töser. Värsta fräscha lattemorsorna är vi ju! 😀 haha! (Nåja, när man ses på stan så försöker man ju fixa till sig lite i alla fall. Men på hemmaplan så är det knappt man kommer ur morgonrocken om dagarna. Smink? Rena kläder? Öhhh, vad är det?)

Nåväl det var trevligt med en fikastund och det var jättekul att se hur Ie’s son Dizel (5 mån) hade vuxit och utvecklats. När vi kom dit och han fick syn på Philip så blev han överlycklig och sträckte ut armarna i sidorna. Det såg ut som om han ville krama Philip, men jag tror nog att han var mer intresserad av att komma nära ;-). Philip (3 mån) hajjade inte riktigt vem den där lilla filuren var som var så angelägen att ses. Men snart så blir han nog mer medveten och framför allt intresserad. Just nu är jag hans största idol och allt annat är typ ointressant :-D.

Det var så kul, för precis efter fotograferingen så tog Dizel och höll Philips hand, och han höll den stadigt medan hans mamma gick iväg för att köpa mat. Duktig och rar liten kille minsann.

Ja och här har ni Ie och Dizel.

Efter fikat så åkte jag till Barnens hus där vi mötte upp pappa Lars. Vi köpte 2 filmer, 2 CD-skivor, 2 nya nappar till nappflaskorna samt en dregel-lapp. Allt samman till Philip 😉 Det är inte särskilt högprioriterat eller kul att handla åt sig själv längre.

P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© Juniphé

Annonser

One thought on “Fika och liten gnutta shopping

  1. *Vinkar till Ie och lillplutten hennes. Det vore så kul att ses men här härjar baseluskerna än. 😦 Jag ska dock till ”stan” på onsdag fm, har efter ett möte tid att luncha, kanske vi kan få till en träff då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s