Uppdrag: Mamma

Det har varit en trevlig helg med många besök. Alla är nyfikna på hur den lille växer och utvecklas. Och mycket händer måste jag säga. Herrejösses, man hinner ju inte med i svängarna.

Att bli mamma är det bästa som hänt. Precis som om jag äntligen funnit meningen med livet. Inte för att jag letade efter en mening förut direkt… Men jag känner mig så mycket tryggare i mig själv. Fast, detta är ju något som man tänkt och funderat på och önskat sig ända sedan man var liten och lekte med dockor – att bli mamma var något som man bara skulle bli en dag. Men när man då väl kom till den punkt då man beslutade sig för att försöka, så blev inget som man tänkt sig. OK att man kanske får försöka någon månad innan det tar sig, men vi fick kämpa bra mycket längre än så. När vi till slut tog mod till oss och gjorde en utredning så dröjde det inte fullt 3 veckor efter diagnosen: ”Ofrivillig barnlöshet” tills dess att jag satt på toaletten med ett positivt test i handen. Det hade tagit sig på egen hand! Receptet på Pergotime kunde jag kasta och jag kunde glatt meddela fertilitetskliniken att vi avstog vår plats i kön för IVF.

Detta är ganska precis ett år sedan nu. Resultatet kom i november i fjol – Världens finaste Philip! Som idag för första gången bajsat en ”korv” – haha! Mamma spricker nästan av stolthet samtidigt som jag inser hur fånig man blivit. Jag som förr irriterade mig vansinnigt mycket på morsor som tog upp en massa plats med barnvagnen och som inte kunde prata om annat än bajskonsistens, amning och sömnbrist. För att inte tala om detta skryt om ungarnas framsteg! Ja ni har väl hört sången om ”storfiskarn”… man överdriver gärna. Men vad fasen, nu är jag sån själv. Fast, min lille Philip behöver jag inte överdriva något om, han bara är bäst! 🙂

Knappt fyra månader är han min lille guldklimp och mitt hjärta svämmar över.

Philip

P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© Juniphé

Annonser

One thought on “Uppdrag: Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s