Härligt med helg

Men det blev ingen parmiddag igår dessvärre. Fick ett sms från värdinnan som hade fått kräksjukan, och den klarar vi oss gärna utan. Synd dock då jag verkligen sett fram emot lite tôl och några glas vin. Men, mest synd är det väl ändå om Ie som ligger hemma och kräks. Stackarn.

Igår hade vi besök av svägerskorna Marie, Anette och hennes fästman Andréas samt hennes son Anton. Vi bjöd på lite Chili con Carne med fullkornsris till lunch. Enkelt och gott! Det var trevligt att ses en stund och dom tyckte nog att det var kul att få träffa lilleman som vuxit till sig sedan i januari (då Nettan och Andréas senast träffade honom). Philip var på hyfsat humör faktiskt trots att han är inne i någon utvecklingsperiod och är mest kinkig hela tiden. Han var väldigt fundersam och studerade alla besökare ingående… vår lilla professor.

När dom åkt vidare mot Karlstad så passade vi på att gå en lång härlig promenad med Philip och Lisa-vovvan i eftermiddagssolen. Det var varmt och gott och jag och maken diskuterade våra planer för våren och sommaren och nästkommande års husprojekt. Det finns en del roliga projekt som står för dörren och vi tar ett åt gången. Det är sällan vi får tid att verkligen umgås och prata om annat än sonen så det var riktigt trevligt.

Idag har vi varit in på ICA Maxi i Karlstad en sväng. Handlade mest grejjor till sonen, blöjor, nappflaska, nappar, leksak osv. Men för mig som sitter hemma i huset hela veckorna så var det gött att komma ut lite.

Vad händer och sker nu till veckan då? Ja jag har inte en aning… på onsdag ska jag faktiskt jobba. Det är utbildning i Karlstad och jag ska vara med på den och tjäna en dagslön i varje fall.

Annonser

One thought on “Härligt med helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s