Utepyssel…

Vilket härligt väder vi vaknade till imorse. Bus med Phil, tur till soptippen,sång och stoj, gröt i ”maggen” och sen sovstund igen. Vi föräldrar tog igen oss i sängen (med varsin laptop på magen) när lillen sov.

Vid lunchtid gick vi ut i trädgården. På dagens agenda stod vårstädning av verandan (den ena i alla fall). Mamma och pappa kom hit. Mamma (som har hjälpt mig massor med trädgårdsarbetet både denna och förra veckan) passade på att sola. Pappa hjälpte med diverse fix, bl a en mindre ombyggnation på verandan. Några timmar senare var vi klara och då åkte grillen fram och mamma bjussade på wraps med grillkorv och coleslaw. MUMS! Jag hade kastat ihop en kladdkaka till kaffet och även det slank ner utan större om och men 😉

Mör i kroppen blir man efter allt fix. Som grädde på moset fick jag njurtjall nu på kvällskvisten. Hade ju problem under graviditeten och kände direkt vad det var för smärta. Bara ”sand” antagligen, för jag känner hur det flyttat sig neråt efter x-antal liter vatten.

P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© Juniphé

Annonser

2 thoughts on “Utepyssel…

  1. Åhh det ser så himla mysigt ut. Längtar efter att vi kan komma över och kanske ta en grillning. Det skulle vara så trevligt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s