Back to work!

Cyklade till jobbet runt 7.30 imorse och det var klarblå himmel och strålande sol. Hel underbart! I huvudet spelade låten ”Vilken härlig dag” på repeat 😉 Det byggde grunden för en toppendag på jobbet! Jag var sprallig och spred solsken vartän jag gick och det kanske inte mottogs med vild förtjusning av somliga… men jag hoppas ändå att somliga ser glaset som halvfullt någon gång i sitt liv 😉

Patienterna var även dom underbara idag 🙂 Kanske var det jag som smittade dem med min glädje? 2 av dom var för mig nya patienter och båda bad att få fortsätta gå hos mig och en av dom andra hade under min mammaledighet ringt och meddelat (efter att ha besökt en kollega) att han bara vill gå hos mig. Ännu en annan patient har jag inte träffat på ett år nu och hennes ”problemtänder” hade kryat på sig avsevärt! Hurra!

Cyklade hem i värmen och trampade på så jag flåsade ordentligt… dessvärre (dagar som denna i alla fall) så bor jag bara 2 km från jobbet. En längre tur hade suttit fint. Ska se till att skaffa en cykelstol till Philip så han kan följa med på cykelturer i sommar. Vi bor ju så fint till här intill Vänern och många mysiga utflyktsmål.

Hemma väntade en busig och superglad liten Philip, en snygg make, en gossig lurv-hund, ett nystädat hus, en nykluven trave ved, nytvättat i tvättstugan och maten stod i ugnen! WOW! Grymt imponerad av min lilla hemmaman. PUSS raring!

Annonser

En reaktion på ”Back to work!

  1. Vad härligt att det började så bra och att du kom hem och fick mat dessutom! Hoppas att det fortsätter så 😉

    KRAM min vän! o vad kul att du är efterfrågad i arbetet, sånt betyder mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s