Flyttstök och kalasande

Nu har mamma och pappa äntligen flyttat från sunklägenheten! Nu bor dom i en jättemysig takvåning på 121kvm med öppen spis och stor inglasad balkong. Det är verkligen en hemtrevlig våning och jag tror att dom kommer att trivas. Riktigt bra är att Philips dagis är i huset bredvid.

Samma morgon som flyttlasset skulle gå, vaknade Philip med feber. Dags för vattkoppor!

Det kom först en bakom vänstra örat och två dagar senare kom det en massa fler. Killen är kinkig och klängig och humöret växlar snabbt mellan gråt, ilska och… gapskratt. Nätterna har varit tuffa, men mycket välling i magen och potatismjöl på kopporna har lindrat plågorna något. Idag tycks han dock må lite bättre… aptiten börjar komma åter och skrutten har busat massor.

Idag är det nyårsafton och den firade vi såklart hos mamma och pappa – som har den bästa utsikten 😉 Pappa skulle få en TV i födelsedagspresent (Han fyllde 65 igår) och han visste såklart inget. Vi fick dock med oss en herrans massa packning dit så vi bad honom komma ner till bilen och ”hjälpa oss med en låda som vi hittat i förrådet” (pappa hade en del lådor i vårt förråd när dom bodde i förra lägenheten). Pappa blev jätteglad när han fick se att det i själva verket var en ny 42″ platt-TV. TV:n packades upp och kopplades in, jag och mamma bakade pizzor till nyårsmiddag – enkelt och gott! Lillen tuggade även han på pizza och snodde oliver från min pizzabit… Oliver och soltorkade tomater var han väldigt förtjust i 😉 Bra det!

Sen skulle lillen sova… krångel som vanligt. Till slut gick morfar in och skulle natta honom. Jag tror nog att morfar slocknade innan Philip och ut till oss i vardagsrummet kom en superlycklig liten Philip. Han stråckte upp båda armarna och skrek: ”HÄÄÄÄJ!!!”, vi kunde inte hålla oss för skratt och han var inte sen att skratta med oss. Han slog händerna på knäna i sitt gapskratt. Svårt att beskriva, men han var verkligen så rolig 😉

När han somnat blev det marängtårta med chokladmoussefyllning. Och till tolvslaget skålade vi i Pommac.

P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© Juniphé

Annonser

One thought on “Flyttstök och kalasande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s