Första dagen på Dagis!

Philip var lite tveksam till en början, men mamma mu satte sig i ”föräldrasoffan” och tog upp en tidning att bläddra i. Philip stod vid dörren och funderade mest på vad han hade där att göra. Några små barn med leksaker kom ut och kikade på honom och mig och försvann sen in till dom andra barnen och fröknarna.

Det tog inte lång stund så smög Philip efter och sen var han igång. Han lekte med bilar och bar runt på en jättestor och jättefin sopbil. Någon gång emellanåt kom han ut där jag satt och visade upp en leksak – men bara på avstånd. Risken fanns ju att mamma skulle ta med honom hem igen 😉 Totalt orädd var han och nästan lika lång som 3-åringarna :-o. Han ramlade 2 gånger och behövde tröstas, den andra gången så märte vi att han var jättetrött och sliten. En timme hade nästan gått och han var alltså nöjd för dagen. Precis enligt inskolningsplanerna.

Nu slumrar lillen i våran säng. Måste väcka honom om en liten stund, för han ska till tandläkaren idag på en trauma kontroll. Hoppas han uppför sig väl 😉 Att borsta tänderna och gapa på beställning är bland det absolut värsta han vet. Det är tårar och avgrundsvrål varje gång… men vad kan man göra annat än borsta och se glad ut?

P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© Juniphé

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s