Vi har koll!

Är så nöjd med vår bankman! Idag hade vi äntligen vårt möte på Swedbank i Karlstad. På något vis så känner man sig så mycket mer positiv varje gång man går därifrån.

Trots allt elände så är vi på intet vis barskrapade och pensionspengarna har vi ordning på. Våra besparingar är bra placerade och vi kan se framtiden an med varsitt leende på läpparna. Det kommer ordna upp sig! Och nu har vi även startat ett fondkonto med pengar som är öronmärkta för vår framtida USA-resa. Det kommer ta några år att spara ihop tillräckligt, men sen drar vi på vår första tur över Atlanten. 😉

Bra! Mer positivitet pls!

Bild: lånad

Annonser

2 thoughts on “Vi har koll!

  1. Åhh vi, Linus, Jag, Anton, Nettan och Andreas, ska också åka om några(många) år 🙂 Vi tänkte ta och åka till ena kusten och sen bila till andra. Planerna just nu men får väl se vad man känner när resan är inom synhåll.

    • Så har vi ocks planerat… men om vi ska hinna se och göra allt vi vill får vi nog vara där ett år. Så vi tar etapper istället, med start i Houston Texas kanske? Eller Rapid City South Dakota? Tja, vi får se;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s