En vakande ängel

Nu ska jag berätta vad som hände idag.

Pappa skulle ta hissen upp till 4:e våningen efter en promenad med Lisa. Hissdörren öppnas, Lisa går in, hissdörren stängs mitt framför ögonen på pappa, Lisa är ensam i hissen och hissen åker upp. Lisa  har sitt flexikoppel på sig! Pappa håller i den andra änden av kopplet! Hissen försvinner upp, pappa kan höra Lisa gny i hissen. Pappa skyndar upp för trapporna, för att finna Lisa ståendes utanför hissen på våning 2, med kopplet runt halsen, hissdörren är stängd bakom henne… Hon skakar och är rädd. Men hon lever! Hon lever!!! Hon hade 30 cm tillgodo innan hon hade lämnat detta jordeliv.

Men vi ställer oss frågande: Hur kunde hissdörren stängas? Vem tryckte på knappen? Det fanns ju ingen i trapphuset och ingen knapp var intryckt.

Jag tror… att Lisa idag hade en vakande ängel med sig i hissen, en ängel som såg till att hon tog sig ut i rättan tid. Mattes lilla ängel ska inte bli en riktig ängel än, och abslut inte på detta hemska vis 😦

Pappa hade försökt stoppa hissdörren men den klämde hans fingrar… Nu har en reparatör och en av bovärdarna varit där och mekat med hissen, så nu hoppas vi att den inte gör om något så här galet igen.

Annonser

2 reaktioner på ”En vakande ängel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s