Favoritkyckling!

Gjorde detta igår… It’s to die for!

4 kycklingfiléer

1 dl dijonsenap

½ dl honung (flytande)

½ dl rödvin

salt och peppar

färsk hackad rosmarin

Lägg kycklingfiléerna i en ungsform, salta och peppra. Blanda ihop dijonsenap, vin och honung och häll detta över filéerna. Avsluta med lite hackad rosmarin ovanpå.
Gräddas i ugnen ca 40 minuter i 200 grader.

Till kycklingen brukar vi äta kokt fullkornsris, kokta haricots verts och klyftade körsbärstomater.

TESTA!!! Så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s