Skärtorsdagen 2012

Trots sömnbristen så vaknade jag med ett gott humör, tack vare solsken och en underbar liten gosse som klättrade upp och lade sig bredvid mig i sängen och resonerade.

Vi steg upp och duschade allihopa, sedan blev det frukost innan vi packade in oss i bilen och åkte och köpte mer sand till Philles sandlåda. Två ton hittills… fortfarande bara halvfull 🙂 Men vilken superbra påskpresent denna sandlåda blev för Philip! Han älskar den verkligen! Och för oss vuxna känns det tryggt att dammen inte längre utgör någon fara för Philip – med eller utan vatten.

På eftermiddagen åkte vi och hämtade min storebror vid tåget. Philip hade inte glömt sedan förra veckan att hålla sig undan den vita markeringen på perrongen och inte gå nära kanten. Han höll oss ordentligt i händerna hela tiden. Lillen blev överlycklig när morbror Martin äntligen kom och han har kvittrat, jublat, busat och strålat som en sol hela kvällen. Martin är favoriten minsann 😉

Innan vi lämnade Karlstad så blev det påskhandling på Coop Stormarknad på Bergvik. Mängder med människor som skulle göra detsamma. Jag hade grymt ont i fötter, ben och mage när vi väl kom tillbaka till bilen. Jättegravid som man är.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s