En härlig helg på alla vis!

Strålande sol, mycket trädgårdsarbete undanstökat, mycket lek och bus och glada miner. Maken som har varit lillasyster-sjuk ett tag hämtade hit henne några timmar under lördagen så att dom kunde umgås och så att Philip fick träffa sin goa faster. Dom lagade god mat, lekte med Philip och promenerade – jag hamnade i soffan med fötterna i högläge större delen av tiden – men det var mysigt att se henne 😉

Söndagen fylldes även den av strålande solsken och värme. Helt plötsligt var vi omgivna av ljusgrönt skimmer från alla träd och buskar (nästan). Våren hade fullkomligt exploderat under helgens två riktigt fina dagar. Vi började dagen med en tur till Karlstad och Mariebergsskogen, där vi mötte upp våra vänner och deras två barn. Det blev mycket lek och skratt i lekparken, även om Philip (konstigt nog? Eller kanske tack och lov?) är en riktig fegis och inte vågar åka i några större attraktioner utan höll sig till sandsparkande och bebisavdelningen 😉 Vi tog en fikapaus i solen och sedan blev det djurparken. Philip trivdes bra med sina vänner! Men han förklarade på hemvägen att han ville åka hem till barnen och ”leka med lastbilar, bilar och kanske en docka” nästa gång. Vi får försöka få till det med snart det med.

Här kommer lite bilder:

 

P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse.
© Juniphé

Annonser

One thought on “En härlig helg på alla vis!

  1. Våra barn var också nöjda med dagen… och Philip är välkommen att komma och leka med lastbilar, traktorer och dockor någon dag… Ja ni är också välkomna så klart!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s