Tvättar och väntar…

Sonen kissade i sängen imorse (igen)… Blöja som sitter på sniskan och en pojke som VÄGRAR potta! (Tips för detta??) :-[ Så nu står madrassen ute på balkongen för att torka, och madrassöverdrag och samtliga sängkläder ligger i tvättmaskinen och ska hängas ut på tork snarast.

Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar.

Väntar även på att åka till barnmorskan på rutinkoll… inte kul att berätta att jag ökat 2 kilo senaste 2 veckorna 😦 Funderar även på att be om ett par kryckor – för kvällstid kan jag inte gå utan stöd pga foglossning. Hmmm, tja vi får se?

Annonser

4 thoughts on “Tvättar och väntar…

  1. Usch vad jobbigt (foglossningen alltså) 😦 Men de där 2 kilona är väl ingenting. I slutet kan man ju dra på sig en hel del vätska.
    Vad gäller pottan; pressa inte. Det kommer när han är redo. Nötte gick aldrig på pottan, han tog toan direkt. Kanske ett alternativ?

  2. Ja toaring har han… skulle dock behöva en bättre ”trappa” upp åt honom tror jag. Kanske köpa fler pott-böcker också 😉

    Nej bm sa detsamma – att jag måste se det stora perspektivet. + 4 kilo på hela graviditeten är mkt bra.

  3. Ja, det har jag… Passerade inskrivningsvikten i början på april, fast nu är jag så svullen i fejjan så det syns inte mycket. Däremot är jag inte lika bred över axlarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s