Dagis och tvätta

Det var Philles första inskolningsdag på nya förskolan idag. Maken gick dit med honom och stannade där 2 timmar sedan fick Philip vara själv där resterande 3 timmar.  Det hade gått jättebra, han hade ätit upp sin mat, bajsat 2 ggr och ramlat 2 ggr… en helt vanlig dagisdag alltså. Philip kallar det för ”Nya Fina dagiset” 😀 Även om detta är bra mycket slitet och nergånget än hans gamla ställe.

När han var där så passade maken och jag på att ta tag i lite trädgårdssysslor – sätta om några häckplantor exempelvis, klippa gräs och klippa ur döda partier ur befintlig häck. Vad enkelt det var med bara en bebis hemma 😉

Vi åkte tillsammans och hämtade Philip och han sprang runt i den stooooora lekparken med en gammal dockvagn från 80-talet (En exakt likadan som jag hade när jag var liten! I gult galontyg). Han tyckte det var jättekul! Jag visades runt lite i lokalerna, eftersom maken är den som har hand om inskolningen och detta var min första gång där.

Sedan åkte vi in till Karlstad för att hämta nya tvättmaskinen – den rediga maskinen byggd i gjutjärn bla 😉 Därefter en tur till Byggmax för inköp av nytt tak till växthuset (vi ska ersätta glaset med plast istället).

Inge och Ronny hjälpte oss med hämtning och installation samt bortforsling av gammal maskin. Sen smaskade vi allihop lite hämtpizza.

Svägerskan kom hit med lite presenter till Sally och Phille.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s