TRÖTT!

Vet ni varför jag inte uppdaterar lika ofta längre? Jo, Sally sover såklart mindre och mindre under dagtid… men jag har dessutom blivit beroende av Pinterest!

För er som inte upptäckt denna storslagna, fantastiska och underbara sida så beskrivs den så här på Wikipedia:

Pinterest är en webbtjänst eller en social nätverkstjänst där användare kan ladda upp, organisera och dela med sig av sina bilder på digitala anslagstavlor, pinboards. Användarna kan också med hjälp av ett tillägg i webbläsaren spara och dela bilder som de hittar på olika webbplatser på internet. Webbplatsägare bereds möjlighet att publicera en knapp på sin webbplats som automatiskt delar webbplatsens innehåll på besökarens Pinterest pinboard.

De bilder som användaren publicerar på någon av sina pinboards kallas för pins. Om bilden är hämtad från en extern webbplats skapas automatiskt en länk dit i kommentaren för bilden. En användare kan välja att följa andra användares pinboards och då få uppdateringar i realtid då denna pinboard uppdateras. Hon eller han kan också välja att repin en speciell bild. Detta innebär att bilden läggs till i användarens egen pinboard.

Användaren kan också gilla (engelska like) en pin. Denna publiceras då i en speciell sektion i användarens profil.

Jag är beroende! Jag letar efter inspiration för heminredning, bakning, matlagning, kläder, makeup, JUL, pyssel och städtips. Fantastiskt mycket hittar jag och jag lär mig mängder med matnyttigt varje dag! Visste ni förresten att bikarbonat + vatten blir en ultrabra ansiktsmask som rensar bort pormaskar? Eller vill ni veta hur man byter glas i sin Iphone? Jag har mänder av bra tips redo att testas och jag känner mig bubblande, energisk och lycklig som funnit denna skattkista! Aldrig har mitt hem varit så välvårdat som dessa få veckor som jag har ”pinnat”.

Ja, och nu kommer vi till varför jag är trött… jag pysslar och fixar så mycket – för det är så jäkla kul helt plötsligt att städa och dona! Så jag blir helt slut! Idag har jag bakat 3 sorters cookies och slagit in dom i ett finfint cellofanpaket (det tog några timmar). Detta ska jag ge till en fd arbetskamrat som nyligen fyllt 50.

Ja och dygnets övriga timmar har jag varit med barnen, städat huset (med familjens hjälp), handlat och lagat en grymt god middag!

Det känns på något vis som om jag börjar kunna organisera mitt liv lite bättre än tidigare. Precis vad jag behöver! Ordning och reda – IKEA på fredag! 😉 Här behövs krokar, hängare, plastbackar med lock osv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s