Laddar för Julfirande 2012

Imorgon kommer storebror och maken gör sin sista jobbdag. I veckor har det slitits och planerats och nu är det dags att börja njuta av frukten. Här hemma är det juligt och grannt och kyl och frys är full med godsaker. Det är extra roligt i år då Philip är en liten jultok och det vi gör i år kommer han förvänta sig kommande år. Så vi skapar traditioner och ljuva minnen.

Imorgon mjukstartar vi med mexikansk Jul – Tacos! Hihi, nåja, allt blir inte juligt direkt. Storebror ska handla lite julklappar här i Grums när han kommer och det får vara fredagens julfirande… ja och kanske lite julmust till tacosen 😉

På lördag har jag lovat Philip att vi ska baka pepparkakor och på söndag får vi bruk för pepparkakorna då jag  har bjudit in mor och far på glöggmys. I kylen finns goda ostar, spännande marmelad, parmaskinka, salami, färska fikon, lax etc.  och så glögg förstås 😉 Jag tänker även öppna en flaska rödvin och avnjuta ett glas (helst två!) när Sally somnat.

Sen är det Julafton! Jag spånar fortfarande på idéer som visar sonen att Tomten tittat förbi på natten. Klapparna ligger redan under granen. Kakor och mjölk till Tomten och klappar i Julstrumpan är givet… Men jag funderar på om vi kanske skulle göra fotavtryck i aska nedanför öppna spisen 😉 Ja, vi får se.

Hur firar ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s