Tryckkokare

image

I tryckkokaren tillagas en stor fläskstek som efter två timmar kommer att vara så mör att den faller i bitar. Så kallat ”Pulled Pork”.

Rätt fantastiskt att den på grad 1 av 12 håller trycket och tillagar köttet till perfektion.  Höjer jag tempen blir trycket för högt.

I ugnen tillagas morötter och sötpotatis och i kylen står en experiment-coleslaw (skippade majonnäsen och körde på dijonsenap, olja och vinäger m.m.).

Barnen får äta kycklingfilé.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s